Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.

Κίνα Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Γενικά είμαστε πολύ ικανοποιούμε με τη λειτουργία των ρυμουλκών και θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για την καλές υποστήριξη και την επικοινωνία σας!

—— Tomislav Blazeka

Η λύση σας είναι πολύ πειστική σε με και κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να χτίσουμε τις πειραματικές και εμπορικές ξεραίνοντας εγκαταστάσεις με τον εξοπλισμό σας.

—— Βερόνικα Cardenas

Η εμπειρία που είχαμε ήταν πραγματικά αξιοπρόσεκτη και ο εξοπλισμός βρίσκεται πολύ καλός.

—— FAO Adam Φίσερ

Είμαι Online Chat Now

Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.
Αυτοκίνητο μεταφοράς
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Μάρκες : Henan τέλειο
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 60% - 70%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Η Co. διαχειριζόμενου εξοπλισμού Perfte Henan, ΕΠΕ είναι μια συλλογή της έρευνας και της ανάπτυξης, σχέδιο, κατασκευαστική εταιρεία του εξοπλισμού χειρισμού. Η επιχείρησή μας έχει μια εκσυγχρονισμένη Ομάδα Διοίκησης, μια ομάδα τεχνολογίας και μια ομάδα τεχνικών παραγωγής του ηλεκτρικού εξοπλισμού χειρισμού, ένα με μπαταρίες κάρρο μεταφοράς, ένα υλικό καροτσάκι μεταφοράς, ένα βαγονέτο μεταφοράς κουταλών, μια μεταφορά κ.λπ. διαδρομής σπειρών. Σαν μια από την επαγγελματική κατασκευαστική εταιρεία που έχει μια εκσυγχρονισμένη Ομάδα Διοίκησης και ένα άριστο προσωπικό. Τα προϊόντα μας παίρνουν το CE, SGS, πιστοποιητικό του ISO και άλλα 8 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές.

Κίνα Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η τέλεια Co. διαχειριζόμενου εξοπλισμού Henan, ΕΠΕ έχει αποκτήσει και έχει επιβάλει στην κατασκευή της τις καλύτερες ιδέες που αναπηδούν από αυτό το τεχνολογικό περιβάλλον μέσω της θέλησης και το συμφέρον των μηχανικών και των εργαζομένων του, εξειδικευμένο στους μηχανικούς, την υδραυλική, την ηλεκτρονική και pneumatics .PERFECT υιοθετεί ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης που χορηγεί το ISO 9001norms, ο οποίος προωθεί τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών και των προϊόντων επιχείρησης.

Κίνα Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η τέλεια Co. διαχειριζόμενου εξοπλισμού Henan, ΕΠΕ είναι ο διάσημος υλικός κατασκευαστής αυτοκινήτων μεταφοράς, τα ο οποίος προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν και να χρησιμοποιηθούν ευρέως σε ολόκληρο τον κόσμο. Η επιχείρησή μας έχει περάσει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001 και έχει πάρει το CE, SASO, SGS πιστοποιητικό. Εν τω μεταξύ, πήραμε επίσης 8 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Κίνα Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Από το 2015, η Co. διαχειριζόμενου εξοπλισμού Henan perfte, το ΕΠΕ που στρέφονται στην έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή των διάφορων τύπων διαφορετικών κάρρων μεταφοράς, και τα προϊόντα μας όχι μόνο έχουν πωλήσει σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και έχουν εξαγάγει στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ταϊλάνδη, τις Κάτω Χώρες, τη Νότια Αφρική, τη Συρία, την Τουρκία, το Νεπάλ κ.λπ.

Κίνα Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η σύνοψή μας είναι «εγώ πιστεύει σε με, και θεωρεί τα προϊόντα μας» «Πιστεύω στην επιχείρησή μας, πιστεύω ότι οι συνάδελφοι και οι βοηθοί μου» «Πιστεύω σε μια καλή διάθεση, επίσης θεωρήστε ότι η παγκόσμια μέγιστη λέξη είναι εμπιστοσύνη.»

Κίνα Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Οι άνθρωποι που ενδιέφεραν για τα προϊόντα μας ή θέλουν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για μας, μας έρχονται σε επαφή με, παρακαλώ! Να κοιτάξει προς τα εμπρός για την έρευνά σας.

Κίνα Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Perfect Handling Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mike Wang

Τηλ.:: 187 9067 5017

Φαξ: 86-0373-3020456

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)